برابری، آمریکا، احترام به حقوق بشر
کوتاه درباره فیلم
فیلم کتاب سبز، ساخته شده از یک داستان واقعی است. یک پیانیست سیاه پوست مشهور، که بنا دارد در آمریکا، یک تور برگزار کند. برای این تور، نیاز به یک راننده و محافظ دارد. برای اینکار، شخصی سفید پوست را انتخاب میکند که اتفاقا شدیداً نژاد پرست است. به این خاطر برای راضی کردن او، دستمزد بالایی پیشنهاد میدهد. این راننده در حدی نژادپرست است که وقتی یک سیاه پوست دست به لیوان هایش میزند، لیوان ها را داخل سطل آشغال می اندازد. این رفتار ناخواسته از قوانین و رفتارهای سیاستمداران مهد حقوق بشر نشأت میگیرد. در طی فیلم، شخصیت نخبه این پیانیست معرفی میشود.
نظر من درباره فیلم
نام فیلم، برای بیننده میتواند جای سوال باشد. چرا کتاب سبز؟ کمی از فیلم که میگذرد، متوجه میشوید. این کتاب، شامل مکانهایی است که سیاه پوستان در آمریکا، حق رفتن به آنها را دارند. رفتار دیگران با این سیاه پوست آمریکایی (بر اساس محدودیت های کتاب سبز) قصه این فیلم را ساخته است. آری، به سیاه پوستان حقوقی داده میشود که فراتر از حقوق حیوانات است و حقوقی محدود تر از حقوق یک بشر! حقوق بشر، به انسان اجازه میدهد که از هر رستورانی که دیگران استفاده میکنند، استفاده کند. اجازه میدهد تا از هر کافه ای با خیال راحت استفاده کند، اما به سیاه پوستان این حقوق داده نمیشود! حقیقت غرب این است که همه با هم برابرند اما بعضی برابرترند.
خلاصه اینکه داستان فیلم و بیان واقعیت هایی از سرزمین آزادی، بسیار جالب و دیدنی است. حتما ببینید و لذت ببرید.
پی نوشت:
اول: به جز یک قسمت از فیلم که مردی عریان در حمام است، دیگر صحنه منشوری ندارد. پوشش زنان در این فیلم به حد قابل قبولی است.
دوم: این فیلم ساخته آمریکا، در سال ۲۰۱۸ است. همچنین ۳ #اسکار و یک جایزه #گلدن_گلوب را کسب کرده است.
سوم: کارگردان: پیتر فارلی، سازنده آثاری مانند خنگ و خنگ تر. بازیگران: ویگو مورتنسن و ماهرشالا علی، بازیگران آثاری مثل #خانه_پوشالی، #ارباب_حلقه ها و… . این ترکیب اهمیت فیلم را نشان میدهد.
چهارم: برای دیدن مطالب خودنوشته من اینجا کلیک کنید.
هشتگهای دسته بندی:
#فیلم
#کتاب_سبز
#آمریکا
#حقوق_بشر
#قرنطینه_خانگی